UŞAK / MERKEZ - Vala Gedik Özel Eğitim Ortaokulu

Nis

Özel gereksinimli bireylerle ilgili farkındalık oluşturmak ve özel gereksinimli bireylere duyarlılığın artmasına katkı sağlamak amacıyla  "2 Nisan Dünya Otizm  Farkındalık Günü Etkinlikleri" düzenlendi.

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi'nin 109. yılında, vatan için canlarını feda eden aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz.

Mrt

12 mart istiklal marşının kabulü

Ara

Uşak Belediyesi tarafından Çokkozlar Parkı içerisinde düzenlenen 3 Aralık Dünya Engelliler Günü Ağaç Dikim Etkinliği’ne öğrenci ve öğretmenlerimizle katılım sağladık.

Ekm

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Okulumuzda çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı  Okulumuz da yapılan çeşitli etkinliklerle  kutlandı.

Ara

Dünya Engelliler Günü, Birleşmiş Milletler tarafından 1992 yılından bu yana 3 Aralık'ta kutlanan uluslararası bir farkındalık günüdür.

Ekm

13 Ekim Dünya Afet Risklerinin Azaltılması Günü KAPSAMINDA OKULUMUZDA YANGIN VE DEPREM TATBİKATI YAPILARAK ÖĞRENCİ VE ÖĞRETMENLERİMİZE BİLGİ VERİLDİ.

Ekm

DÜNYA HAYVANLARI KORUMA GÜNÜ ETKİNLİKLERİ KAPSAMINDA İLİMİZDE BULUNAN AKSE HAYVANAT BAHÇESİNE OKUL GEZİSİ DÜZENLENMİŞTİR.

10-16 Mayıs Engelliler Haftası Etkinliklerimiz.

Okulumuz Temiz Okul projesi kapsamında gerekli tüm hijyen önlemleri alınmıstır.